Haland, koji je u poslednje vreme najveća zvezda "milionera", rešio je da na rastanku obraduje sada već bivše saigrače i zaposlene u klubu.

Naime, kako piše nemački Bild, Norvežanin je podelio poklone vredne pola miliona evra. 

Svaki od 33 igrača Borusije dobio je skupoceni sat sa gravurom, pojedinačne vrednosti između 13 i 15 hiljada evra. Za preko 20 drugih zaposlenih u klubu - fizioterapeuti, kuvari i savetnici - Haland je spremio satove pojedinačne vrednosti između 6.000 - 8.000 funti. 

Satovi koje je Haland poklonio saigračima dolaze u malim kutijama u kojima se pored stata, nalaze i tri fotografije ovog sjajnog napadača.

- Bila mi je čast nositi ovaj dres. U Borusiji Dortmund smo imali nezaboravne trenutke, upoznali smo posebne ljude, a da ne govorimo o navijačima koji su uvek bili dvanaesti igrač na terenu. 'Žuti zid' je zaista neverovatan. Nikada neću zaboraviti ove stvari. Hvala svima - bila je poruka Erlinga Halanda.

Haland je svoju poslednju utakmicu u dresu Borusije iz Dortmunda odigrao prošli vikend protiv Herte. Na ovom meču je bio starter i upisao se u strelce, a menadžer "milionera" ga je u 91. minutu izvadio iz igre kako bi dobio aplauze prepunog stadiona. 

Haland je za Borusiju u svim takmičenjima postigao 86 golova na 89 utakmica. Uz to, upisao je i 23 asistencije. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".