- I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela sam drugo mesto. Imala sam veliku pomoć kolega i prijatelja. Sam taj konkurs i najava su bili brzi, nisam htela previše da pričam o tome jer nisam imala vremena ni da razmišljam. Drago mi je što je spontano ispalo - rekla je Vila u emisiji "Premijera Vikend specijal".

S obzirom da smo revije šešira navikli da pratimo u Isidorinom izdanju, otkrila je koliko joj je drago što nastavlja porodičnu tradiciju.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

- Meni je drago što održavam tu tradiciju. Pogotovo što mi svi tamo govore da ličim na majku. Ona je razlog što sam zavolela modu, oduvek sam bila okružena modom - priča Vila.

- Sama ta činjenica da znam da bi bila ponosna je dovoljna. Mama bi mi rekla da radim šta me čini srećnom i budem u tome najbolja što mogu. Možda bi zamerila što nema neki šešir aksesoar, ali bila bi zadovoljna. Mislim da je brat najviše uživao, on mi je pomogao svaki detalj - kaže Vila.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

- Moj tata Nebojša ima svoje modne momente, tako da i on ima uticaj. Videćemo za šešire, neću sve da odajem. Punu podršku sam dobila, zahvalna sam. Zvali su me i mamini prijatelji, poruke nisu stale - zaključila je Vila Pajkić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".