- Нисам стигла да трчим маратон, али морам рећи да је то већ годинама моја највећа жеља. Пре неколико година сам желела да се спремам за полумаратон и захваљући професору с којим сам тад тренирала, схватила сам да није само реч о томе да будеш физички спреман, већ и психа треба да ти буде спремна и да је неопходно да имаш људе који те мотивишу и чине за тебе да све то издржиш како треба, није нимало лако! Знам многе моје колеге са Пинка које су истрчале полумаратон и врло сам била поносна на њих када сам то чула и жао ми је што ту жељу нисам и себи остварила, али с обзиром колико пуно радим и колико ми тешко иде да уклопим све обавезе, тешко да ће ме овај полумаратон икада дочекати, али надам се можда касније - објаснила је Сања.

Водитељка је недавно са својим сином провела скоро две недеље на Алпима, а сада је сумирала утиске са тог путовања.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- То је била храна за душу! 12 дана на Алпима усред пролећа и то скијање су ми стварно били храна за душу. Искористила сам тих 11 дана распута и породично сам се проводила са својим братом и било нам је заиста фантастично. Ја сам велики љубитељ зимских спортова, од малих ногу и захваљући тати скијам, возим борд и готово да не постоји зима кој сам пропустила, осим последњих неколико година. Некако сам се размазила, па чим захладни у Београду, ја побегнем у топлије крајеве - право из чизама у јапанке! Уживала сам на глечерима, пролећно скијам, много шетам, хајкинг, трекинг, то су све неки спортови које ја обожавам - рекла је Сања.

- Много тренирам, и сви ме питају одакле ми та силна енергија. Рецимо, снимам две емсиије у дану и не могу одмах да спавам када дођем кући. Вероватно због тог неког адреналина, због те еуфорије и ентузијазма око снимања, тако да обично одем на трчање и увече на брзи ход, па тек онда одем у кревет. Ја сам рекла да је то вероватно због спорта, а један пријатељ ми је рекао да та енергија иде из душе - испричала је водитељка, која се потом осврнула и на свог сина:

Фото: Танјуг/ Димитрије Голл

 

 

- Имам свој неки узак круг људи, ја сам врло блиска са својим братом, снајом, другим братом, са сестрама и углавном смо сви сличног карактера, врло смо темпераменти, много радимо, сви имамо неке пројекте, тако да је то добра размена енергије. Ближи се крај школске године, Страхиња се радује распусту, искрена да будем, изузетно је добар ђак, тачније одличан, иде му школа, тако да сам ја ту мирна. Пубертетске и оне неке прве бубице су прошле, сад чекамо оне друге да се појаве и већ увелико размишљамо како ћемо ова два месеца да проведемо - закључила је Сања Маринковић у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".