- У озбиљном сам тренингу, физички сам спреман, тако да то морам да пратим то и здравом исхраном, али пекара не, никако. Али да је јогурт алкохол, ја бих био алкохоличар - истакао је Ђорђе и додао да не сматра као већина да су у рокери пијанице и наркомани. То је, како каже, схватио боравећи у Америци, када је имао прилику да упозна многе љубитеље рокенрола.

- То су људи који су најбоље обучени, најобразованији, који су у тренду и са фризуром, гардеробом, али музиком. Све остало што се пише о рокерима је класичан маркетинг, јер треба продати пиво, цигаре, а уваљује се и дрогу клинцима. Власт је та како повезана са тим стварима, тврдим да је тако у свакој земљи која има преко 25 милиона становника, то су све профити за државу - рекао је и објаснио када рокери постају пропалице.

Фото: АТА имагес

 

- Кад напуниш 25 година, а останеш на нивоу ламе и наставиш са тим стварима, онда си ти будала. Овај посао ни мало није лак, свима нама који држимо микфорон озбиљно нам треба психотерапеут, јер услови у којима радимо су ненормални - сматра Ђорђе који се данас грози бахатости нарочито међу млађим колегама. Он је прокоментарисао и случај Дарка Лазића који је возећи без дозволе и под утицајем алкохола, наводно и дроге јурцао ауто путем.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сваком полицајцу станем, сваку своју казну платим. Имам сад да платим оргомну казну за паркирање из 2007. година, сад ми стигла на наплату, заједно са каматом и да се не бих тужио и развлачио са судовима, платићу 80.000 динара. Свако ко је јавна личност мора да буде свестан да је његова одговорност огромна, шта год да је у питању треба да се води рачуна о пнашању у јавности - истакао је рокер, па прокоментарисао понашање млађег колеге.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Мени је тог дечка сада жао. Чини ми се да је на путу без повратка и то је тужно, јер да имам његов глас ја бих имао пет солитера у Београду на води. Греота од Бога, тај човек има много моћан вокал, али ни глас није дрво, то је нешто што се троши - рекао је он.

- Бити јавна личност је огроман терет, али ти не даје за право да се понашаш џукачки. Просто и једноставно, ако си џукац, а јавна си личност, онда си џукац .Ако си господин, третираће те као господина, значикако ће те третирати маса, то зависи искључиво од тебе.

(Гранд)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".