Познато је и да је певач већ годинама у великим дуговима, а како сазнајемо дужан је и власнику једне дискотеке у Офенбаху, где је пио и није платио рачун.

Извор близак једном од радника локала за "Курир" каже да је Дарко пре неколико месеци присуствовао наступу једног колеге у овом немачком граду, где је дошао у друштву неколико мушкараца и девојака. Као прави џек, Лазић је у дискотеци у Офенбаху наручивао туре, пио се виски, али и вотка, коњак, пиво, газирани сокови и кисела вода, а цех је био позамашан.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дарко је био највеселији, посебно када га је ухватио алкохол. Чашћавао је конобаре, свако мало им је давао бакшиш кад су долазили. Пило се доста, целу ноћ су провели у дискотеци и све време су наздрављали, слао је туре и пријатељима за столом поред. Цех је био преко две хиљаде евра - каже извор и додаје да је Лазић, када је требало да се плати, позвао менаџера клуба.

- Тада је рекао да нема довољно пара, да је извео друштво, као и да ће да плати дуг наредне недеље када буде пролазио туда, јер има наступ. После тога се није јављао, иако су га у неколико наврата звали и тражили му да измири дуг - каже извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".