- Имао сам проблем са спавањем у соби, па сам прешао у паб. Немам тренутно никакав проблем, али ја сам увек наштелован на свађу. Ко хоће да се свађа, добиће свађу - рекао је Ша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Јавио сам се највише због људи који напољу подржавају. Сматрам да је много ствари нејасно и нелогично везано за однос са Миљаном. Верујем да вам је нејасно, зато сам се и јавио, да кажем пар ствари. То све што се издешавало, не постоји оправдање што се десило мени, нећу да правдам, али сам једноставно покушао да два месеца након њеног уласка, не да заборавим, него да ставим по страни. Тешко је да ми једно друго игноришемо, избегавамо, чак и кад покушамо, дође до провоцирања и свађе. Једноставно, након свих дешавања, кад сам видео да је немогуће да избегавамо, одлучио сам да дам том односу још једну шансу и сматрам да тај однос иде у добром смеру. Као што можете да приметите смејемо се, позитивни смо, што највише одговара и мени и њој. Мислим да моја породица воли да гледа мене оваквог и њу њена овакву. Највише бих волео да овај наш однос иде у нашем смеру, а није немогуће да уђемо и у везу, само бих био најсрећнији да иде у овом смеру. Верујем да доста људи мисли да купујем мир и да покушавам да што безболније изађем одавде. Не играм се са њом, покушавамо да исправимо све и будемо коректни једно према другом. Ја немам неку веру да може доћи до таквих ствари, али ето с обзиром да се десило да се вратила, мислим да је најпаметније и по једно и по друго да овако остане...Овакву ствар преко које сам ја покушао њој да пређем, ретко ко би могао да пређе. Јако је тешко да једно друго избегавамо и да нисмо агресивни једно према другом, с обзиром да се налазимо у простору у ком смо се упознали и доживели све и свашта - причао је Зола. Потом је наставио:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Имамо проблем сада један. Колико год Ненад можда порицао, ја ћу да кажем о чему причамо. Дешава се то да се она жали да има оптерећење да је он константно гледа, прилази јој, да ће јој све бити другачије кад изађу, константно јој спомиње мајку, оца и дете. Сматрам да то нису ствари које су у реду са његове стране, јер кад неко у вашем животу не жели контакт са вама, па да на неки љигав начин покушавате да прорадите нечију грижу савест. Не оспоравамо његову љубав према њој, ја верујем, али сматрам да ове ствари које он ради су ружне и болесне. Сматрам да због ових твојих поступака, где се понашаш као психопата, само је одбијаш од ње. Синоћ ме је будила, тресла се да погледам у њега, а он нас из кревета посматра...Има право да иде за њом нон-стоп. Можда јој се враћа сада још од онда када је прогањала оне људе, па и мене - објаснио је Зола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Је**о ти Синиша матер, пи**а ти материна болесна - викао је Мића на Бебицу.

- Шта је поента целе приче? Девојка се милион пута испи**ла по теби - рекао је Зола.

- Што се ти бринеш за мене? Је л' то твој проблем - одговорио је Бебица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".