- Пратимо острво, мислим да вам је никада боље, имате и госте, јесу жељени или не?- питала је водитељка Ивана о Миљанином и Золином боравку на Рајском оструву у оквиру Имагинаријума у Шимановцима.

- Да, Филип и Осмакчић су занимљиви, а Бебица је одвратан, не могу очима да га гледам. Не волим мушке пи**е, много је јадан и бедан, много се кајем због тог односа. Ни са Иваном се не кајем колико са њим, Золу највише волим. Овај човек ми се гади, не могу да га смислим. Ја мислим да он много утиче на моје родитеље. Он изазива сажаљење у њима. Не могу на силу, и нико ме не тера. Желим и да његова породица реагује, гади ми се. Ја сам ушла овде са њим, волела сам га напољу, али када сам ушла вратиле су ми се емоције. Најсрећнија сам када легнем поред њега и пијем пиво, али са друге стране сам несрећна јер не могу да будем са њим... Волела бих све са Золом и свадбу и све, жао ми је због целе ситуације и да реши проблеме и да уђемо у везу - причала је Миљана.

- Ено га Бебица, психопата, нека живи у нади. Нада последња умире - додала је Миљана.

Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола, примили су госте на Рајском острву, дочекали Филипа Цара, Марка Осмакчића, али и њеног бившег Ненада Мацановића Бебицу. Кулићева свакако није била за то да им нико долази, а бес се појачао када је угледала и њега, те је само чекала прилику да виче на њега.

- Видиш да ти се сви смеју! Ти си спрдња нације! Видели људи лудака! - говорила је Миљана.

- Јесте, тако је - потврдио је Бебица.

- Па да, ти знаш да си луд, да си психопата! Знаш да си неурачунљив, да ниси нормалан! Ти ни моју покојну бабу не можеш да привучеш! Нико са тобом не жели да буде - настављала је Миљана.

- Јесте, у праву си - рекао је Мацановић.

- Ја не знам шта треба да урадим да ме оставиш на миру. Да ти се*ем у уста да бих ти се згадила - настављала је.

- Стварно не знам шта хоћеш ти од мене - изјавио је.

- Хајде мрш одавде! Да ли ме волиш? - викала је Миљана и лупила му шамар.

- Не! Немој - гурао је Зола Кулићеву.

- Шта треба да урадим да ме не волиш? Истерајте га напоље, не могу очима да те видим! Не занимаш ме! Болеснику болесни! Психопато! - урлала је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".