Пре неколико година, доктор Вања Милошевић студенткињи је направио дете, а када је у причу упутио своју изабраницу Снежану Ђуришић, она је одлучила да му помогне па је детету почела да плаћа алиментацију.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Када је Снежана упознала Вању, он је био веома искрен према њој и одмах јој је рекао да је после развода од прве супруге, са којом је био више од десет година у браку, направио још једно дете са девојком која студира. Вања јој је све признао на самом почетку везе, да се након развода препустио чарима момачког живота, и почео све чешће да излази. Тада је упознао мајку његовог трећег детета, која је млађа од њега више од двадесет година - открио је својевремено неименовани извор за поменути портал.

- Они су се забављали скоро пола године, а та студенткиња, пореклом из Краљева, видела је у Вањи добру прилику. Врло брзо је затруднела с њим, а како доктор није желео обавезу, њихова веза се убрзо распала. Ипак, он је решио да призна дете, дао му је своје презиме и пристао да плаћа алиментацију.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Убрзо након што је ушао у везу са Снежаном родила се девојчица, а емотивна изабраница Вање Милошевића, како се тада шушкало понудила му је своју помоћ при плаћању алиментације у вредности од 80.000 динара.

Њих двоје не само да су због његове искрености очували везу већ су отпочели и заједнички живот у њеној породичној вили у Јајинцима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".