У јеку популарности његовог бенда, харизматични Сарајлија важио је за миљеника жена, а из тог периода круже "урбане легенде" о његовим заводничком умећу.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Повезивали су га са многим познатим лепотицама али је он, као прави џентлмен, одбијао да о томе јавно прича. Никада се није хвалисао романсама, али поједине даме нису криле да им је било тешко да одоле његовом шарму.

Тако је глумица Маја Сабљић својевремено признала да ју је на снимању филма "Личне ствари", 1979. године, који прати њен покушај да упише Факултет драмских уметности, Бреговић оставио без даха својим ставом.

У то време имала је 19 година, а реномирани музичар чак десет више од ње. Млада глумица је тада живела у Новом Саду, где су, како извори тврде, често сретали Горана у близини њене зграде.

Почетком деведесетих Горан Бреговић се оженио бившом сарајевском манекенком Џенаном Суџуком, са којом је добио три ћерке.

Фото: З. Кнежевић

 

 

Негде у истом периоду и Маја Сабљић је рекла "да" америчком бизнисмену српског порекла Ђорђу Зечевићу, са којим је била у браку до његове смрти, 2012 године.

Из света глуме повукла се пре две деценије, када је после улоге у филму "Лавиринт", званично саопштила да више неће снимати. Данас живи на релацији Београд - Лос Анђелес.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".