U jeku popularnosti njegovog benda, harizmatični Sarajlija važio je za miljenika žena, a iz tog perioda kruže "urbane legende" o njegovim zavodničkom umeću.

 

Foto: Profimedia

 

 

Povezivali su ga sa mnogim poznatim lepoticama ali je on, kao pravi džentlmen, odbijao da o tome javno priča. Nikada se nije hvalisao romansama, ali pojedine dame nisu krile da im je bilo teško da odole njegovom šarmu.

Tako je glumica Maja Sabljić svojevremeno priznala da ju je na snimanju filma "Lične stvari", 1979. godine, koji prati njen pokušaj da upiše Fakultet dramskih umetnosti, Bregović ostavio bez daha svojim stavom.

U to vreme imala je 19 godina, a renomirani muzičar čak deset više od nje. Mlada glumica je tada živela u Novom Sadu, gde su, kako izvori tvrde, često sretali Gorana u blizini njene zgrade.

Početkom devedesetih Goran Bregović se oženio bivšom sarajevskom manekenkom DŽenanom Sudžukom, sa kojom je dobio tri ćerke.

Foto: Z. Knežević

 

 

Negde u istom periodu i Maja Sabljić je rekla "da" američkom biznismenu srpskog porekla Đorđu Zečeviću, sa kojim je bila u braku do njegove smrti, 2012 godine.

Iz sveta glume povukla se pre dve decenije, kada je posle uloge u filmu "Lavirint", zvanično saopštila da više neće snimati. Danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".