- Ако сам био са Куртијем, ја од вечерас нисам више председник Србије - категоричан је био Вучић.

Он је рекао да је у Берлину имао званичну вечеру са Лајчаком и Куртијем, са које је отишао у врло лошем расположењу, а да је после тог сусрета, око 22.45 стигао на вечеру, на којој је са њим била његова ћерка, Милица Вучић.

- Ако им се од Милице Вучић учинио Аљбин Курти ја им честитам - рекао је Вучић.

Он је истакао да се никад није руковао са Куртијем, што можда и није нормално, али никада нису пружили руку један другом, а камоли седели у кафани на некој вечери.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

На вечери на којој је био, каже, било је још девет сведока, поред његове ћерке, ту су били и његови саветници, сарадници, људи из протокола.

- А ја не тражим да неко ко је безброј пута лагао каже да ће одустати од политике због још једне лажи, само молим да каже извини, не мени, мојој породици или Милици, већ јавности због тих лажи - рекао је Вучић одговарајући на питања новинара након обраћања јавности.

Он је тако прокоментарисао твит председика Народне странке Вука Јеремића, који је написао да су “двојица истакнутих балканских политичара, након вечере са изаслаником ЕУ, отишли на пиво у бар у Берлину - као што и приличи пријатељима”.

Вучић је додао и да званичан сусрет са Куртијем не жели да коментарише, јер није фер да говори о нечему што се завршило, а било је иза затворених врата.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".