Певачица се осврнула и на свој други брак, као и на даркову бившу девојку Барбару Бобак.

- Мени Дарко није био дужан алиментације, него свом детету, те ако неко не осећа моралну обавезу онда за то постоји закон који не прашта такве ствари. Закон је одредио да отац колико-толико учествује у издржавању детета. Просто и једноставно - истиче Ана која сада ужива у другом браку.

Фото: Инстаграм принтскрин/anasevicofficial

 

Ћерка Сена, коју је добила са Даниелом, напунила је тек годину дана, а певачица је пре два месеца на свет донела и сина Симеона.

- Некада се префорсирам јер нисам неко ко уме да се одмара. Наравно да се деси да се уморим, јер не умем да станем и повучем ручну ни да прилегнем и одморим се. Лорена иде у школу, па смо се уигравали и по том питању. Сена је енергична девојчица која истражује и упознаје свет око себе, али њихови осмеси олакшавају све- каже Ана и признаје да јој Лорена помаже око млађе ћеркице.

- Њих две имају посебну врсту љубави и истопим се сваки пут када видим те загрљаје и однос који имају. Лорена је јако одговорна и нежна, ужива да проводи време са секом, а Сена је буквално обожава - искрено каже певачица и додаје да јој је муж Даниел велика подршка.

Фото: АТА имагес

 

- Даниел је отац и супруг у правом смислу те речи. Моја велика подршка и ослонац. Генерално, функционишемо као једно од самог почетка, одличан смо тим и не постоје његови и моји послови. Све радимо заједно, а у двоје је све лакше.

Ана је посао овај пут оставила по страни, јер како каже научила је лекцију из грешака које је направила током прве трудноће.

- Недостаје ми нормалан живот пре свега. Да се видим са пријатељима, фамилијом, да не стрепимо од загрљаја и дружења. Да можемо да путујемо као некада, јер ми сада ни то не представља сатисфакцију, свуда је огромна тензија. Посао сам ставила по страни јер сам сама донела такву одлуку. Повукла сам се максимално и са друштвених мрежа, уопште из свега сто је јавно. Тако се осећам и желим да будем у складу са собом. То значи да сам са својом децом нон-стоп и уживам у свакој секунди. Свој посао сам увек гледала првенствено као на задовољство, нешто у чему уживам па тек онда као на нешто што ми доноси новац. Нигде неће побећи, а приоритети су приоритети. Извукла сам поуку из прве трудноће када сам радила до осмог месеца трудноће и два месеца после порођаја већ сам била на послу. Велика грешка, али тада сам тако размишљала. Време лети и не желим да пропустим ниједан секунд њиховог одрастања и мислим да нема пословне сатисфакције која то може надоместити - тврди певачица.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

Како истиче, упркос томе што има троје деце, све покушава да усклади.

- Осећам се предивно, испуњено и помало уморно - каже Ана.

На питање шта мисли о Барбари Бобак која се, судећи по објавама на друштвеним мрежама, одлично слаже са њеном ћерком Лореном, Севићева одговара:

- Са Барбаром су отворене карте, она је такав лик и то ми се свиђа. Све док је неко са ким моје дете повремено проводи време коректан према њој и ја ћу максимално поштовати ту особу.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".