Водитељка истиче да рад није оно што је некада био, већ да се све данас много променило.

- “Да нам живи, живи рад”, некада је певала радничка класа и не без разлога, јер је рад био загарантован Уставом и био је основ егзистенције. Обичан човек живео је скромно, али сигурно од свог рада. То је била идеја самоуправног социјализма, ретки се данас тога сећају. Данас рад не мора бити извор прихода, погледајте колико кладионица је око нас - започиње глумица за Блиц и истиче да је некада била, као и њена породица, саставни део разних радних акција.

Фото: Игор Маринковић

 
- Моја мајка је понела ударничку значку са неке радне акције, а ја сам закачила тај период тако што сам са својом групом ТРАГ наступала на радној акцији Ђердап, ишли смо Дунавом, оним брзим бродом, снимала је телевизија, редитељ је био Пит Теслић. Поред Трага, ту су били “Са времена на време” и “Сунцокрет” Боре Ђорђевића. Колико се сећам, многи моји другови и другарице радо су ишли на радне акције, јесте да се радило, али се и забављало и дружило.
 
Сузана често путује, али је минули 1. мај провела у гламурозној хаљини.
 
- У питању је било једно венчање које је због короне три пута одлагано. Удала се девојка коју познајем од њеног детињства, моја Теодора је била кума. Реч је о њеној најбољој другарици - каже водитељка, која је недавно одмарала са мужем у Немачкој.

Фото: В. Данилов

 
- Одлично сам се провела у Баден Бадену са мужем, ово је једно чаробно место, пуно зеленила и цвећа, са фантастичном историјом: овде је Достојевски писао своја дела инспирисан догађајима у једном од најстаријих казина у Европи, који ради и дан данас. Волим путовања, мислим да обогаћују живот.

Празнични дани свима падају тешко када су одвојени од својих ближњих, али Сузана истиче да, иако супруг Симеон живи у Атини, празнике проводе заједно.

Фото: В. Данилов

 

- Обично смо заједно за празнике, то је већ традиција. За Ускрс смо се одмарали на Пилиону, сви заједно. Не само породице, већ и наши пси. Увек се нешто лепо дешава, окупљамо пријатеље, шетамо, јашемо коње кроз шуму или се спустимо на море - истиче Манчићева, која свој брак на даљину вешто чува, док многи такав однос избегавају.

- Па добро, ни ја нисам баш бирала брак на даљину, брак је изабрао мене! У зрелом добу то није тако страшно, ако су људи изградили добар однос и међусобно поверење. Уосталом, ми смо често заједно и онда се трудимо да се максимално посветимо једно другом. Чак и после толико заједничких година мој муж уме да ме изненади лепим гестом, пажњом и нежношћу.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".