Меркур се креће ретроградно у брбљивим Близанцима, у првој половини свог кретања, док ће другу половину транзита провести у Бику, доносећи мало тврдоглавости у нашу љубав и каријеру, пише елле.

У настацку откријте на која 4 знака ће имати највише утицаја.

БИК

Ствари посебно постају компликовани за вас током ретроградног Меркура, Бикови. Требало би да водите рачуна о томе где трошите свој новац и енергију. Овај несташни транзит се усељава у вашу прву кућу себе и другу кућу финансија и вредности. Пазите на своје навике потрошње и још једном проверите све накнаде на свом налогу јер има много потенцијала за брз губитак новца. За почетак одложите шопинг за боље време.

У другој половини, Меркур утиче на ваш осећај идентитета, узрокујући велику дисторзију ваше слике о себи. Пазите да не упаднете у лоша осећања и негативне мисли, покушајте да радите афирмације.

БЛИЗАНЦИ

Припремите се, Близанци, предстоји вам егзистенцијална криза. Ретроградни Меркур проводи време у вашој првој кући себе током прве половине свог кретања, што може довести до тога да доведете у питање своју сврху. Овај ретроградни Меркур држи вас у интроспективном простору, заробљене у мислима. Шетајте у природи и покушајте да се приземљите.

Такође, овај транзит проводи време и у вашој дванаестој кући подсвести, што вас чини додатно рањивим на преваре и илузије. Како Меркур прелази у Бика, биће потребно да Близанци привремено предају свој друштвени живот и фокусирају се на исцељење.

Фото: Профимедиа

 

 

ДЕВИЦА

Вероватно је добра идеја да се клоните друштвених мрежа током ретроградног Меркура, Девице. То је зато што се досадни транзит сусрец́е са вашом кућом јавног имиџа, ​​а сваки погрешан корак може изазвати хаос у вашем друштвеном животу.

Можда бисте требали и да се интелектуално припремите. Наиме, ретроградни Меркур се инфилтрира у вашу кућу филозофије, узрокујући да преиспитате све што сте икада знали, а тај губитак контроле може бити застрашујуће. Како Меркур прелази у Бика, Девица ће осетити потребу да побегне од уобичајених рутина, али путовања на велике удаљености или било шта што је превише ван њиховог уобичајеног распореда треба избегавати ако је могуће.

РИБЕ

Ретроградни Меркур улази у вашу четврту кућу дома и породице, тако да би драма у вашем дому могла да буде поприлична наредних неколико недеља. Није време за селидбе како не бисте зажалили због новог стана.

Ретроградни Меркур такође улази и у вашу кућу комуникације, изазивајући екстремну конфузију када је у питању изражавање ваших идеја или обрада информација. Ако не погрешите у својим речима, можда ћете ствари схватити додатно лично током ретроградног Меркура. Вероватно ћете забрљати, те зажалити што нисте следили одговарајуће кораке и бићете приморани да почнете изнова.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".