4.5.2022.

Месец у Близанцима у тригон Сатурном у Водолији

Овај тригон нам доприноси осећај одговорности, организациони таленат, осећај дужности. Пажљиво и осећајно следимо циљеве. Могли бисмо добити добар одговорни посао. Поред сесктила са Стурном Месец прави и квадрат са Нептуном у Рибама. Овј аспект нам  може изазвати сањиво расположење, пасиван став, склоност самообмани, неравнотежу, преосетљивост, ослабљен инстинктивни живот. Могли бисмо се и изгубити у жељама.

Фото: Профимедиа

 

5.5.2022.

Марс у Рибама секстил Уран у Бику

Марс и Уран нам дају велики полет за акцију и упорност, изузетну енергију, ентузијазам, напоран рад и импулсивност. Имамо брз, живахан дух, техничку вештину, нагон за слободом и много идеја. Желимо да урадимо нешто изузетно. Нешто што је неуобичајено и другачије од других. Напетост у љубавним везама и могуци прекиди и свђе са партнерима.

6.5.2022.

Сунце у Бику у коњукцији са Ураном у Бику

Конјункција између Сунца и Урана је сазвежђе повећане индивидуалности. За то време човек не воли да буде подређен. Уместо тога, један тежи да буде другачији од других. Што се љубави тиче, ово може бити срећан тренутак у кратком року, али ове везе обично не трају дуго. Ауторитет није на снази зато идите са линијом мањег отпора за време трајања овог транзита.

Фото: Профимедиа

 

7.5.2022.

Меркур у Близанцима у сесктилу са Венером у Овну

Овај секстил нас чини љубазним, веселим, стимулативним, пријатељским, елоквентним и прилагодљивим. Склони смо ликовној уметности. Појављује се наша креативна енергија, као и наш смисао за дизајн. На снази су  активна машта, узбуђење, лакоћа  и инспирација.

8.5.2022.

Сунце у Бику у сесктилу са Месецом у Раку

Комуникација између мушког ( Сунце) и женског (Месец) принципа је сјајна. Емотивност ће се видети са обе стране и сви ће је искрено показивати. Током овог периода свуда се осећамо као код куће. Родбина и пријатељи су од помоћи, па им се треба обратити, али брзо јер, нажалост, овај аспект  не траје дуго.

Фото: Профимедиа

 

9.5.2022.

Сунце у Бику у сесктилу са Марсом у Рибама

Сектил између Сунца и Марса даје нам високу енергију и моћ, активност, снагу воље, храброст и самопоуздање. Можемо водити друге. Могла би се преузети велика одговорност. Током ове констелације ми не тражимо, ми наређујемо. На снази је јачина насе воље и издржљивости.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".