Овим хороскопским знацима показивање пажње у љубавној вези је на високом, ако не и првом месту.

Ован

Овнови због своје самоуверености и интелигенције могу да препознају и реагују на своју непосредну околину и околности. Цене искреност, а иако активно не траже пажњу, уживају да је захтевају с времена на време, а тада морате баш да се потрудите. Они то раде због осећаја припадности, па уколико се забављате с Овном, решење је једноставно - приуштите им оно о чему су вам говорили, јер се не ради о неком хиру, већ им заиста значи.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Емотивни Ракови су најзахтевнији када је пажња у питању. То је због чињенице да им је потребно стално уверавање и партнер који ће их опустити и проводити квалитетно време са њима. Свог нежног Рачића изненадите неким одласком у природу или лепом вечером, а за следећи дан смислите нешто ново.

Лав

Лавови жуде за страственим везама и воле да буду у центру пажње. Какве год планове да правите, потрудите се да и Лав буде укључен у њих.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Као истанчан естета и неко ко ужива у лепим стварима, Вага је типичан знак који захтева пажњу у сваком смислу. Обрадоваће се симпатичним порукама, убраним цвећем покрај пута, али и пажљиво бираном накиту или доброј ташни. Важно је да правите баланс.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".