Бик је земљани знак, приземљен, усидрен у познатом, чувар је стечених вредности и нерадо прави нагле промене. Његове главне теме су новац, осећај личне вредности, све оно што нам даје осећај сигурности и стабилности, нешто што можемо да "ухватимо" када живот постане препун.

Поред Бика, помрачење ће највише осећати Шкорпије, Водолије, Лавови. Слабљење енергије.

Фото: Профимедиа

 

 

Стога у наредним месецима можемо очекивати промене и помаке на овим пољима живота, а пошто је Уран ту, околности ће кренути напред, можда у правцу и на начин који нисмо очекивали.

Садимо семе нечег новог. Зато је добро имати намеру, јасну намеру шта желимо да постигнемо и постигнемо. Покренути, и дозволити да се околности развију, ако је могуће без непотребне контроле. Уран увек има неке оригиналне идеје, нека нам усмерава најбољи пут.

Добро је имати поверења у процес који ће се догодити. Наиме, оно што желимо понекад није најбоље за нас. Зато пустите успут ако нешто не иде или иде како сте планирали. Пустите и отпустите сва очекивања, али не и намеру. Намерно бити присутан.

Ово помрачење нам може донети неке нове кораке, нови еволуциони циклус, занимљиве увиде, решавање проблема тамо где их најмање очекујемо.

Будите свесни својих врлина, лепота, могућности, знања и талената и не пристајте на мање од онога што заслужујете.

Фото: Профимедиа

 

 

Владар овог помрачења је Венера и она ће се наћи у блиском контакту са Јупитером у последњим фазама Риба. Овај аспект је симбол благостања, захвалности, великодушности, оптимизма, исцељујуће љубави и сусрета који нам могу помоћи, улепшати нам дан.

Чак и ако су промене кроз које пролазимо захтевне, можда шокантне, будите мирни. Све ће се одиграти са разлогом. Обично смо шокирани нечим што нисмо желели да видимо или нисмо добро видели. И сада нам одједном постаје јасно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".