Након овог немилог догађаја, Кија се одмах огласила се и открила да је добро, те да нема повређених у саобраћајној незгоди.

- Схватила сам да морам да возим опрезније, очигледно је умор учинио своје. Материјална штета на колима је велика, али је важно да сам добро и да нема повређених - рекла је Кија за Информер.

Фото: АТА имагес

 

Кија се недавно осврнула и на актуелну ситуацију у којој се тренутно налази Дарко Лазић који је под дејством алкохола и недозвољених супстанци возио ауто, па признала да је и она возила након што је попила, због чега је платила казну.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- У сваком случају, на тужилаштву је све. Сви ми одговарамо за своје поступке, ево ја сам се наплаћала казни и казни. Ништа страшно, али сам се научила. Заболи ме душа кад морам то да платим, али научи се. Две за брзину сам имала по 10 хиљада динара и две за благу алкохолисаност, то је 15-ак хииљада динара. Кад год је неки дужи пут не идем у алкохолисаном стању, а ово је било буквално иза моје зграде и платила сам казну. Врло пазим и одговарам - признала је Коцкарева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".