Пошто је он у једном тренутку у каријери потписао уговор за ФК Токио, они су неко времен живели у Јапану, а онда је пала одлука о разводу.


По разводу Славица је на скупоценој престоничкој локацији купила пространу некретнину, коју је опремила луксузним намештајем сиво-љубичасте боје, док је зидове окречила у бело, са светло сивкастим шарама.

Дневни боравак до којег се долази дугим ходницима краси мали бели клавир, који је Славичин омиљени детаљ у дому. Повремено, без бенда, наводно она се ту распевава за наступе, и све више компликованих иностраних композиција на њему зна да засвира.

Спаваћу собу дома Славице Ћуктераш красе велики прозори и терасна врата са којих се простире предиван поглед, док је брачни кревет некадашња Звезда Гранда декорисала јастуцима у свом, увелико препознатљивом шареном стилу.

У дневној соби Славица је ставила љубичасте тапете са белим цветовима детаљима, а ту се налази и бели сто и столице од дрвета, а од кухиње је одвајају стаклена клизна врата.

Највише пажње певачица је посветила опремању собице за своју наслендицу. Иако разведени, она и Аврамов су се потрудили да својој мезимици све омогуће и уреде јој просторије по њеној жељи, тако да јој буде удобно и да има простора сутрадан да доводи другаре.

Дом Славице Ћуктераш место је на ком и естрадна уметница воли да гости своје пријатеље, посебно колегиницу Милицу Тодоровић са којом је провела дане под коронавирусом, а придружила им се тада и Миличина мајка.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".