Према тврдњама извора, Марко Миљковић је у петак у зору ушао у маркет и викао на месара који је припремао месо за продају. 

- Да, он је поломио ова врата овде, све се види на камерама. Полиција је била и данас и у петак. Старији колега који је месар је радио тог јутра и све то се одиграло у пола 6 - рекао је запослени у маркету у ком се догодио инцидент, а онда и додао да Миљковић није физички никога напао, већ само вербало:

- Викао је на месара, али га није повредио или напао физички.

Фото: АТА имагес

 

 

Комшиница која живи у истој згради где и познати ријалити пар, истиче да су Марко и Луна добре комшије, па је у складу са тим и прокоментарисала догађај:

- Марко и Луна су одличне комшије, увек се јаве кад их видимо, имају и неку куцу коју шетају. Што се тиче тог инцидента не знам ништа нисам била овде, била сам код ћерке, али Марко није једини коме смета та бука из радње, многи се жале на исто.

Маркет у који је Миљковић ушао и направио хаос се налази у згради у којој су Луна и он купили стан и где живе од краја прошле године. Њихов стан је дијагонално од радње и на другом спрату, али се звук из дела за месару очигледно чује, што је разлог Марковог бурног реаговања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Запослени су на послу већ око 5.30, припремају робу за продају, па тако и месо. Радња се отвара у 7.30 и до тада све мора да буде спремно. У петак у зору Миљковић се појавио на вратима службеног улаза, тачније магацина, једва је стајао на ногама. Шутирао је врата магацина, развалио их је, па је тек онда позвонио. Био је бесан. Решио је да се обрачуна с месаром, коме је и претио. Урлао је и тражио да види шефицу. Био је безобразан и бахат, у једном моменту је хтео и да се побије с месаром, који му је објашњавао да само ради свој посао. Свима је било непријатно. Миљковић је викао: "Знаш ли ти ко сам ја?!", "Ја сам купио стан овде, хоћу свој мир". Извређао је шефицу и отишао. Од тада није долазио - прича извор и додаје да ово није први пут да бивши учесник "Задруге" улеће у радњу јер му смета звук сатаре.

- То није истина, лупају глупости - било је све што је Марко за Курир у вези са овим наводима.

(Блиц) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".