Како је објаснила новосадска барбика, аутори су све песме у њеној досадашњој каријери наменски правили за њу, ослушкујући њену енергију, осећаје, жеље као и оно што жели да са истим постигне.

- Ја никада у животу нисам купила песму. У смислу: ''Јао што је добра песма'' па одем и купим. Увек су песме писане за мене и мелодије и текстови, аутори су знали да су песме за мене тако да те песме јесу јако моје - објаснила је певачица којој је њена омиљена песма "Поново".

Фото: Алекса Станковић

 

Албум "Стерео љубав", на којем се налази и ова песма, садржи много хитова, а Наташа је сада открила да ли сматра да ће јој се такав или сличан албум поновити у каријери.

Фото: АТА имагес

 

- Па мислим да је то јако тешко у данашње време пошто се продукција јако променила. Када бих то јурила сад, било би ретро. Али мислим да када је песма добра може да се упакује у било које време, а ја спремам јако добар албум. Свако се некад занесе и хоће да буде модеран, па некад прође некад не, али генерално ја сам се увек трудила, поготово сада на новом албуму да будем јако своја - рекла је Наташа за Grand online.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".