Српска списатељица и водитељка Јелена Бачић Алимпић отворила је душу и открила да се током писање једне своје књиге сусрела са здравственим проблемом.

‒ За годину дана написала сам три књиге, трилогију „Казна за грех“, која је доживела велики успех, али мислим да се то одразило на моје здравље. Док пишем ја сам под великом тензијом, „вози“ ме адреналин, а за непуних годину дана написала сам више од девет стотина страница. Када је и последња књига из трилогије изашла, а ја завршила бројне обавезе, путовања, књижевне вечери, потписивања, дружења са читаоцима, оног тренутка када сам почела да се опуштам, негде је пукло. Хвала Богу што је то било излечиво, али је било упозорење да прикочим - почела је Јелена и додала:

‒ Реч је о повреди кичме коју сам задобила док сам сама боравила на Сицилији и истраживала грађу за нову књигу.

‒ Истина је да сам три дана лежала готово непомично, да сам примала ињекције и да ми је лекар три пута дневно долазио у хотелску собу покушавајући да реши акутни бол. Када сам се вратила у Србију, урадила сам све потребне прегледе, установљена ми је протрузија диска Л4-Л5 и одмах сам кренула на свакодневне дугачке, исцрпљујуће терапије.

Упорношћу, вољом и истрајношћу, а вежбањем пре свега, успела сам да се вратим у „нормалу“.

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".