Prema tvrdnjama izvora, Marko Miljković je u petak u zoru ušao u market i vikao na mesara koji je pripremao meso za prodaju. 

- Da, on je polomio ova vrata ovde, sve se vidi na kamerama. Policija je bila i danas i u petak. Stariji kolega koji je mesar je radio tog jutra i sve to se odigralo u pola 6 - rekao je zaposleni u marketu u kom se dogodio incident, a onda i dodao da Miljković nije fizički nikoga napao, već samo verbalo:

- Vikao je na mesara, ali ga nije povredio ili napao fizički.

Foto: ATA images

 

 

Komšinica koja živi u istoj zgradi gde i poznati rijaliti par, ističe da su Marko i Luna dobre komšije, pa je u skladu sa tim i prokomentarisala događaj:

- Marko i Luna su odlične komšije, uvek se jave kad ih vidimo, imaju i neku kucu koju šetaju. Što se tiče tog incidenta ne znam ništa nisam bila ovde, bila sam kod ćerke, ali Marko nije jedini kome smeta ta buka iz radnje, mnogi se žale na isto.

Market u koji je Miljković ušao i napravio haos se nalazi u zgradi u kojoj su Luna i on kupili stan i gde žive od kraja prošle godine. NJihov stan je dijagonalno od radnje i na drugom spratu, ali se zvuk iz dela za mesaru očigledno čuje, što je razlog Markovog burnog reagovanja.

Foto: ATA images

 

 

- Zaposleni su na poslu već oko 5.30, pripremaju robu za prodaju, pa tako i meso. Radnja se otvara u 7.30 i do tada sve mora da bude spremno. U petak u zoru Miljković se pojavio na vratima službenog ulaza, tačnije magacina, jedva je stajao na nogama. Šutirao je vrata magacina, razvalio ih je, pa je tek onda pozvonio. Bio je besan. Rešio je da se obračuna s mesarom, kome je i pretio. Urlao je i tražio da vidi šeficu. Bio je bezobrazan i bahat, u jednom momentu je hteo i da se pobije s mesarom, koji mu je objašnjavao da samo radi svoj posao. Svima je bilo neprijatno. Miljković je vikao: "Znaš li ti ko sam ja?!", "Ja sam kupio stan ovde, hoću svoj mir". Izvređao je šeficu i otišao. Od tada nije dolazio - priča izvor i dodaje da ovo nije prvi put da bivši učesnik "Zadruge" uleće u radnju jer mu smeta zvuk satare.

- To nije istina, lupaju gluposti - bilo je sve što je Marko za Kurir u vezi sa ovim navodima.

(Blic) 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".