Фотографија која је привукла велику пажњу јесте она на којој је Едита са Немањом Антонићем, чланом нове мушке групе "Клон", који чине он и познати тиктокери Станко и Станоје Будимкић.

Иако та фотографија није новијег датума, многима је и даље интересантна. "Прелепи сте", "Колико љубави на једној слици" - само су неки од коментара, док позната певачица на питања о томе да ли је била у вези са колегом није дала одговор. 

 

 

Да је нека веза између Немање и Едите постојала, говори и чињеница да су снимили заједнички цовер шпанске песме "Ме олвидé респирар". Кроз њихово певање осећа се јака љубавна емоција и хемија која оставља утисак као да речи песме посвећују једно другом. 

На концерту који је Едита одржала преко једне музичке платформе такође је укрстила глас са Немањом, отпевавши песму "Блуд и неморал" коју је Немања компоновао за њу и Ацу Пејовића а публика их је упоредила са Лејди Гагом и Бредлијем Купером. 

На питање да ли је између Едит и Немање било нешто више од пријатељства, члан групе "Клон" одговорио је врло интересантно. 

 

 

- Музички, да. Емотивно, не. Али, музика и емоције су повезане - рекао је он за "24седам".

Да ли је Немања управо овим одговор потврдио нагађања, закључите сами, но свакако многи мисле да би њих двоје били идеалан пар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".