Узбуђење ће се наставити до самог краја месеца, с обзиром на то да је 30. априла помрачење Сунца. То је уједно и други млад месец који се јавља током календарског месеца, што му доноси титулу ретког “црног месеца”. Као прво помрачење у години, априлски млад месец уводи нас на буран терен сезоне помрачења.

Помрачења су позната по томе што доносе брзе промене и неочекиване преокрете судбине у наше животе, а верује се да нам помажу у усклађивању наше судбине - чак и ако нам се животи преокрену наглавачке у том процесу. Током априлског помрачења сунца, Сунце и Месец се поравнавају у посвећеном и сензуалном знаку Бика, који ставља нагласак на нашу личну вредност, материјалну имовину и физичко окружење. Ова лунација би могла у потпуности променити ствари које ценимо и на којима желимо радити, а такође би могла пружити изненадне нове прилике у областима новца и ресурса. Помрачења могу бити хаотични космички периоди, али стабилна и сигурна енергија Бика може нам помоћи да останемо стабилни усред потреса.

Фото: Профимедиа

 

 

Много је моћних планетарних акција које се дешавају уз ово помрачење младог месеца, а оно служи као завршни чин за месец дана јединствених космичких дешавања. У случају помрачења Сунца - које се дешавају за време младог месеца - постоји велики потенцијал да се нове ствари брзо остваре у нашим животима и врата могућности да се отворе без упозорења.

Помрачења су увек део веће приче, а помрачења 2022. године се дешавају на оси Бик/Шкорпија у Зодијаку. Уз ове две зодијачке енергије које се активирају помрачењем, ми смо на годину и по дугом путу промене када су у питању ствари које ценимо, контролишемо и из којих црпимо снагу. Помрачење младог месеца у априлу 2022. је у земљаном и материјално настројеном Бику, па обратите пажњу на теме које се сада појављују у вашем животу.

Шта год да се сада одвија, вероватно ће наставити своју метаморфозу под помрачењем месеца у Бику у новембру. Такође, можете приметити да се нека осећања или ситуације с краја 2021. поново појављују или убрзавају у вашем животу под овом лунацијом, јер је последње помрачење у Бику било 19. новембра прошле године, а оно је почело циклус помрачења који тренутно доживљавамо.

Помрачења нас увек одведу у дивљу вожњу, али непредвидљива природа ове лунације се појачава захваљујући поравнању младог месеца с побуњеничком планетом Ураном. Позната као планета неочекиваних промена, Уранов утицај на ово помрачење гарантује да ће се дешавати многобројне промене, а све што се догоди у нашим животима сигурно ће бити узбудљиво. Уз то, Марс ствара корисну везу с овим помрачењем, што нам даје снагу и одлучност, која нам је потребна да пребродимо промене. Можда ћемо морати искорачити изван граница наше зоне удобности, али ови изазови помрачења ће нам на крају помоћи да растемо.

Уз помрачење младог месеца биће аспект троструке конјункције између љубавне планете Венере, планете обиља Јупитера и мистичне планете Нептуна - који су заједно део стелијума у Рибама који је доминирао прошлог месеца. Ова етерична мешавина планетарних вибрација чини ову емоционалну лунацију још испуњенијом осећањима и доноси потенцијал за лепе нове почетке у љубави или креативности. Помрачења могу катализовати изненадне промене, али ти помаци не морају бити негативна ствар, а овај сањиви трио планета је ту да то докаже. Конјункција Јупитер-Нептун у Рибама је и даље веома активна током овог помрачења, па имајте на уму ове духовно обогаћујуће вибрације док се крећете лунарном енергијом.

Важни аспекти

Соларна еклипса секстил Марс даје појачање самопоуздања, снаге и храбрости. Одлично је за физичке активности као што су вежбање, физички рад и такмичарске активности попут спорта и пословања. Лични односи, посебно они интимне природе, имају користи од додатне топлине, шарма и харизме. Такође повећава страствену жељу и сексуалну привлачност.

Помрачење Сунца је савршено време за почетак нових пројеката или нови почетак. Секстил Марсу додаје иницијативу и асертивност како би се ствари покренуле. Посебно је добар за обављање ствари које сте одгађали у прошлости, јер су се чиниле претешким.

Помрачење Сунца у конјункцији са Ураном доноси промену и узбуђење. Ризик од нежељених промена и хаоса увелико је смањен секстилом на Марс. Дакле, треба доћи до позитивних промена и веће личне слободе. Савршен је за почетак нечег потпуно новог и другачијег. Уран такође додаје флексибилност, отвореност, интуицију и самосвест астрологији помрачења Сунца у априлу 2022.

Марс секстил Уран повећава иницијативу, мотивацију, инспирацију и вашу жељу за забавом и узбуђењем. Додатно стимулише физичку привлачност и чини вас одважнијим и авантуристички настројеним. Такође би требало да будете спремнији на ризик и испробавање нечег новог. Ово је заиста идеално помрачење за покретање великих промена у вашем животу. Оне би се требале одвијати брзо и релативно глатко.

Венера у конјункцији са Јупитером (00°01′) доноси љубав, новац, хармонију и срећу. Дакле, ово је одлично помрачење за дружење, а посебно за изласке. Склапање пријатеља је лако, а нова партнерства би требала бити искрена и обострано корисна. Срећа се односи и на путовања на даљину, финансијска улагања, високо образовање и закон.

Фото: Профимедиа

 

 

Венера секстил Плутон чини друштво важнијим, јер осећате чежњу да своју љубав поделите с неким посебним. Опсесије су могуће, а нова романса била би бурно искуство и увелико променила ваш живот. Дубља осећања љубави у постојећој вези могу се развити на дубљи или духовни ниво.

Јупитер секстил Плутон појачава срећу у љубави и новцу коју ствара Венера у конјункцији са Јупитером. Повећана моћ и утицај доносе позитивне промене и успех. Моћне силе које раде иза кулиса могу довести до духовног и личног раста, стварања богатства и професионалног напредовања. Снажан порив да нешто реформишете у свом животу може се поклопити са шансом да урадите управо то.

Уз позитивне везе с Марсом и Ураном, помрачење Сунца у априлу 2022. односи се на покретање позитивних промена и праћење ваших страствених жеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".