Марс, Венера и Јупитер су три планете ће вам омогућити да направите промене и преокренете ствари у своју корист. Иако ће се Јупитер преселити у Овна када Маркур почне ретроградно, све позитивне ствари ћемо видети доста касније, али то не значи да се неће десити. 

Када се догоди прелазак Марса и Венере у знак Бика, позитивни догађаји ће се само ређати и дешавати. 

Фото: Профимедиа

 

4. мај - киша метеора Ета Акуаридс

На овај дан ће се достигнути врхунац кише метеора Ета Аквариди, што ће нам отворити савршен пролаз за наше планирање везано за будућност. 

Пети мај такође је веома битан, јер тада све треба три пута да размислите пре него што донесете коначну одлуку везано за нешто што је вама битно.

Ако сте у прошлости повредили некога, ови дани су идеални за то да им се извините и промените неке ствари, јер ће те особе сигурно прихватити и увидети да сте заиста схватили своју грешку.

Фото: Профимедиа

 

5. мај - датум огледала

Када влада број пет, оно симболише апсолутну једнакост међу свима и свему. Овај дан ће вам донести апсолутну срећу ако сте планирали да започнете нешто ново и креативно.  Сада је тренутак да се максимално посветите све што вам је битно.

24. мај - Марс улази у Овна

Када се буде догодио овај прелазак, очекује нас много добре и продуктивне енергије. Све што вас је до сада мучило и спутавало, сада ће кренути на боље. Савршен период да се све потрешкоће преброде.

Фото: Профимедиа

 

28. мај Венера улази у Бика

Овај период ће нам такође помоћи да превазиђемо све што нам заиста смета на нашем путу до успеха и среће. Сам дан 28. мај је дан транзиције и идеалан је за нове подухвате и мењање свега што нам више не одговара. 

Сви људи који су имали маску и лажно се представљали, у овом пероду ће вам показати њихово право истинско лице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".