Спот за песму „Дивља“ који си недавно објавила подигао је прашину и окарактерисан је као најконтроверзнији спот...

- Требало је доста храбрости и за спот и за песму. Одлучила сам да их урадим у тренутку када сам била у животној фази „доста је било, желим да радим оно што желим и онако како ја мислим да треба“. Мислим да сам довољно дуго на сцени да могу себи да дозволим то. 

Фото: АТА имагес

 

Да ли мислиш да те мушкарци доживљавају као провокативну, онако како те виде у спотовима?

- Понекад мислим да ме не доживљавају на прави начин, можда мисле да сам по цео дан у латексу и с бичем у руци, али је истина потпуно другачија. Мада, можда то и јесте поента бављења музиком, да на неки начин изнесеш неки свој алтер его на сцени.

На концерту Марије Шерифовић си запрошена. Какав је осећај када ти неко понуди брак, и то јавно?

- Први пут ми се догодило да ме неко запроси и леп је осећај. Тај дечко је био пресимпатичан, храбар и заправо је он украо шоу те вечери. 

Фото: Инстаграм принтскрин/sarajoofficial

 

Ти и Марија нисте одувек имале сјајан однос?

- Ја сам била пресрећна што ме је уметница као што је Марија позвала да будем гост на њеном концерту, упркос томе што почетак нашег дружења није био баш најсјајнији. Током такмичења за Први глас Србије, догодио се један несрећни лајв, у којем сам ја певала Маријину песму, што је она на Твитеру прокоментарисала не баш тако сјајно. Ми смо то изгладиле и десет година касније била сам гост на њеном концерту.  

Како је твој дечко Жига реаговао на просидбу?

- Жига је био одушевљен, можда му је прошло кроз главу: „Хеј, требало би да пожурим са прстеном“. (смех) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Спој певачице и плесача честа је појава на светској музичкој сцени, а ти си тај тренд донела овде...

- Код нас је клише да уз певачице иду фудбалери, али ја нисам тај тип, мени треба креативац. Мада, било је понуда и од фудбалера, али никада не бих била с таквим профилом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Причала си у једној емисији да ти је фудбалер, који иначе воли певачице, писао на Инстаграму и слао интимне фотографије?

- Тачно је да ми је писао, али ми није слао интимне фотографије. Можда му се нисам довољно допала. (смех) Слао ми је оне емотиконе, али је на сваки само добио „seen“!

Ти и Жига сте након дугогодишње сарадње и пријатељства постали партнери. У ком тренутку сте кликнули?

- Када смо се нас двоје упознали, били смо већ у везама, а ја када сам заузета, лојална сам и видим и осећам само ту једну особу. Сарађивали смо, а када сам ја изашла из своје приче, а он из своје, упалили су ми се сензори. Заправо, осетила сам колико он добро мирише, а то је прво што приметим код мушкарца. 

С ове временске дистанце, да ли сматраш да си више добила или изгубила на избору за Песму за Евровизију?

- Нећу да лажем, жао ми је што нисмо отишли даље, нарочито што је ове године Евровизија у Италији у којој сам рођена и где сам живела. Примећујем да ми људи прилазе снуждено: „Много нам је жао што ниси победила“, а ја сам заправо добила много више него што сам очекивала. Први пут у каријери сам осетила такву подршку, такво прихватање и неку врсту признања. 

Фото: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

Писало се да си за наступ искеширала више од 30.000 евра?

- Јако сам пуно платила, али је тај материјални део мање битан. Ми смо два месеца били без приватног живота, све је било подређено пробама, припреми сцене, костимима из Хрватске, плесачима из Словеније...

Свој наступ си прославила у једном београдском геј клубу. Да ли је „Мушкарчина“ заправо геј химна?

- Мени је јако драго што је „Мушкарчина“ освојила све узрасте, што су је заволели сви без обзира на опредељеност и узраст, али сам дефинитивно на афтеру након Песме за Евровизију у геј клубу схватила где песма припада, а самим тим где и ја припадам. 

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".