Ива истиче да подједнако морамо да радимо и на физичком изгледу и на свом духу, као и да јој је отац честитао на наградама које је добила.

- Добила сам за улогу Дијане Ерски у "Игри судбине" десет награда међу којима су и "Београдски победник" и "Златна значка", и честитао ми је све. Волим свој посао и радује ме сваки нови пројекат, свака нова улога, а то да ли ћу играти са татом, па, то не зависи од мене, него од редитеља и поделе - казала је Ива Штрљић, која досад није добила понуду да заигра у филму или серији са оцем.

Фото: В. Данилов

Познато је да је глумица повећала груди, њен став о сететској хирургији је јасан.

- Све што неко жели да уради да би себи изгледао лепше не видим разлог зашто не би урадио. Па, свака дама жели да се осећа лепо, шта може у томе лоше да буде. Међутим, треба нагласити да је добар естетски хурург помало и уметник, зато што ће он то увек урадити префињено и са мером, а то је оно најважније, никад нападно, увек пажљиво и у складу са особом. Међутим, оно што морам да додам је то да како радимо на свом физичком изгледу, треба да радимо и на свом духу, на ономе што је унутар нас, на нашем опхођењу према околини, васпитању и образовању, на нашој реченици, томе како се изражавамо, јер тек онда тако свеукупно ми смо она особа која оставља утисак, она која се не заборавља, она која најснажније привлачи - истиче Ива.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

Ива је открила и да сама фарба јаја за ускршње празнике.

- Фарбам, ја сам природна и приземна особа, тако да не разумем зашто не бих и то, посебно волим да их фарбам са дечицом својих пријатеља, јер њих тај процес цини посебно срећним, а мене увек усрећи дечја срећа, јер ништа није важније од ње - закључује глумица.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".