Шта је најлуђе што је неко урадио за вас од ваших удварача?

- Волим озбиљне мушкарце, зреле, нисам неко кога може да привуче детињаст карактер, тако да ако ме питате за удвараче које сам узимала у обзир, то су увек били неки зрели људи, сигурни у себе и у свој успех. Не би било потребе да изводе не знам какве керефеке и лудости да би то мене очарало јер мене одушевљавају личност, снага, потреба да ме неко заштити, брига и мужевна емотивност. То је оно чему се дивим.

Фото: В. Данилов

Од којег кућног посла добијете фрас?

- Брисање прашине је апсолутно незанимљиво чак и ако то чините уз своју омиљену песму, док је кување изузетно креативно и дозвољава вам да се размаштате. Посебно ако вечером хоћете да обрадујете неког ко вам је драг.

Које предрасуде људи најчешће имају о вама?

- Веома често они који ме не познају мисле да сам хладна и уображена, што је сасвим супротно истини. Мада вероватно мој наступ утемељен на самопоуздању доводи до тога да се стиче такав утисак. Они који ме упознају одмах се растопе од топлине, а када говоримо о уображености, жао ми је што нисам таква. Често помислим како би било баш добро да будем баш таква, јер та врста вештачких особина данас уме да буде веома плодоносна.

Фото:Танјуг/Јадранка Илић

 

Када бисте могли да замените свој живот с једном особом, ко би то био?

- Волим свој живот. Нисам незахвална. И никад га не бих мењала ни са једним другим јер су други животи туђи. Једноставно нису мој број - били би ми или преуски или шљампави! А сваком свој живот треба добро да стоји!

Фото: Н. Скендерија

Поделите с нама неки свој рецепт који најбоље правите?

- Озбиљна сам куварица и умем све да спремим. Међутим, слане торте су оно што најчешће припремам. Када говоримо о грамажи, ту код мене влада само правило да свега ставите онолико колико ви желите у зависности од укуса. Једна од мени најдражих сланих торти је она с похованим печеним паприкама. Испечете паприке, ољуштите их, испохујете и слажете ред паприка, ред моцареле, ред качкаваља, па опет паприка, моцарела, качкаваљ и на крају паприке, преливене киселом павлаком у којој је умућено једно јаје. Све то поспите пармезаном и запеците. Једноставно и неодољиво!

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".