Прошло лето је провела радећи, те је морала да направи план даљег живота.

 

- Јесте тешко, ја сам се опет запослила, јер враг је однео шалу, али и поред тога настављам да певам - каже Тања.

Фото: Архива Новости

 

 

Подсетимо да је певачица имала једну јако потресну ситуацију када је схватила да се њен муж заљубио у другу жену. 

- После првог брака сам била разбијена на ситне комаде, како психички тако и физички. Мој тадашњи муж је нашао другу. Ћерка је имала тек два месеца, а муж ми саопштава да је заљубљен у другу. Искрено, једва сам се подигла из тога. Ја сам му ствари спаковала у кесе. Више од годину дана ми је било потребно да изађем из кризе - испричала је певачица једном приликом за домаће медије и наставила:

- Љубав се једноставно угасила, нема је више ни у траговима, у неком другом облику или како год. Мислим да је, у суштини, то узрок сваког развода. Наравно, сваки однос је специфичан, има ту још низ неких других ствари. Дакле, нема више комуникације, ништа више није лепо, нема чак ни поштовања. Е, то је баш недопустиво. Тако не може. А што се тиче чињенице да се љубав угасила, наравно да није било лако док сам се с тим суочавала. Претпостављам да сви ми, макар и подсвесно, желимо да живимо срећни до краја живота, али у једном моменту напросто сам рекла: ОК, то је то. Готово. Идемо даље - испричала је она за "Сторy". 

Крах брака јој је тешко пао у животу, али су јој снагу да се бори и истраје дала њена деца. 

Фото: В. Данилов

 

 

- Снагу ми, пре свега, дају деца. Због њих не смем да одустанем, све и да хоћу или кад имам утисак да ме нешто вуче доле. Прво се тој вучи опирем на силу, па тако гурам даље, а онда у једном моменту схватим да сам ја у ствари потпуно у реду, и то управо зато што се нисам предала и препустила. Чак схватим да сам негде и напредовала. Ломови су ме у одређеном смислу оснажили али, да се не лажемо, све то ипак истроши човека.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".