Prošlo leto je provela radeći, te je morala da napravi plan daljeg života.

 

- Jeste teško, ja sam se opet zaposlila, jer vrag je odneo šalu, ali i pored toga nastavljam da pevam - kaže Tanja.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Podsetimo da je pevačica imala jednu jako potresnu situaciju kada je shvatila da se njen muž zaljubio u drugu ženu. 

- Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije i nastavila:

- LJubav se jednostavno ugasila, nema je više ni u tragovima, u nekom drugom obliku ili kako god. Mislim da je, u suštini, to uzrok svakog razvoda. Naravno, svaki odnos je specifičan, ima tu još niz nekih drugih stvari. Dakle, nema više komunikacije, ništa više nije lepo, nema čak ni poštovanja. E, to je baš nedopustivo. Tako ne može. A što se tiče činjenice da se ljubav ugasila, naravno da nije bilo lako dok sam se s tim suočavala. Pretpostavljam da svi mi, makar i podsvesno, želimo da živimo srećni do kraja života, ali u jednom momentu naprosto sam rekla: OK, to je to. Gotovo. Idemo dalje - ispričala je ona za "Story". 

Krah braka joj je teško pao u životu, ali su joj snagu da se bori i istraje dala njena deca. 

Foto: V. Danilov

 

 

- Snagu mi, pre svega, daju deca. Zbog njih ne smem da odustanem, sve i da hoću ili kad imam utisak da me nešto vuče dole. Prvo se toj vuči opirem na silu, pa tako guram dalje, a onda u jednom momentu shvatim da sam ja u stvari potpuno u redu, i to upravo zato što se nisam predala i prepustila. Čak shvatim da sam negde i napredovala. Lomovi su me u određenom smislu osnažili ali, da se ne lažemo, sve to ipak istroši čoveka.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".