Како и сама каже, одувек је васпитавана у хришћанском духу, те се сваки Васкрс у њиховој кући дочекује уз радост и љубав, а откако је породица Ражнатовић богатија за још једног члана, традиционално куцкање јајима одвија се током целог дана, будући да се Вељковом наследнику веома допада овај српски обичај.

– Од малих ногу се у мом породичном дому поштују сва православна начела. Тако да сам васпитавана у православном духу. Моја мајка је учитељица, те је мене и моју сестру учила све оно што је везано за цркву. Недељом смо одлазили на литургију, поштовали обичаје за сваки празник, а сестра и ја смо се радовале празницима.

Када сте крштени?

– То је било када сам била беба.

Да ли ваша вера расте са годинама? Зашто?

– Са годинама се човек упознаје са вером. Не можете исто да перципирате веру са пет, петнаест и тридесет година. Као што свако од нас у тим старосним границама не размишља исто, тако сви ми имамо другачији доживљај вере.

Често посећујете манастире. У ком сте осетили посебну енергију и зашто?

– Волим да посећујем манастире и кад год ми то обавезе дозвољавају, трудим се да посетим манастире у нашој земљи, али и у другим државама. Пре четири године заједно са пријатељима посетила сам Јерусалим и могу да кажем да ми је то било невероватно искуство за читав живот. Енергија коју осетите тамо не може речима да се дочара, то је нешто прелепо. Фасцинирана сам израелском културом. Ова земља вам даје могућност да из различитих углова посматрате град – од тога како су улице уређене, до тога како народ живи. Даје вам могућност да из модерног живота одете у прошлост и упознате се са историјом старом на хиљаде године. То нећете моћи ни на једном месту на свету.

Да ли је то ваш кутак где проналазите смирај душе?

– Апсолутно. Често разговарам са својим духовником владиком Стефаном, и то ми много помаже у сагледавању бројних животних ситуација. Некада нам животне ситуације које нам се дешавају изгледају да не можемо – Са годинама се човек упознаје са вером. Не можете исто да перципирате веру са пет, петнаест и тридесет година. Као што свако од нас у тим старосним границама не размишља исто, тако сви ми имамо другачији доживљај вере. Често посећујете манастире. У ком сте осетили посебну енергију и зашто? никада да их премостимо, а заправо за све постоји решење и пут до тога. Најважније је да рационално сагледамо све проблеме, а да потом у мирном стању и хладне главе пронађемо решење за све проблеме.

(Објектив)