Kako i sama kaže, oduvek je vaspitavana u hrišćanskom duhu, te se svaki Vaskrs u njihovoj kući dočekuje uz radost i ljubav, a otkako je porodica Ražnatović bogatija za još jednog člana, tradicionalno kuckanje jajima odvija se tokom celog dana, budući da se Veljkovom nasledniku veoma dopada ovaj srpski običaj.

– Od malih nogu se u mom porodičnom domu poštuju sva pravoslavna načela. Tako da sam vaspitavana u pravoslavnom duhu. Moja majka je učiteljica, te je mene i moju sestru učila sve ono što je vezano za crkvu. Nedeljom smo odlazili na liturgiju, poštovali običaje za svaki praznik, a sestra i ja smo se radovale praznicima.

Kada ste kršteni?

– To je bilo kada sam bila beba.

Da li vaša vera raste sa godinama? Zašto?

– Sa godinama se čovek upoznaje sa verom. Ne možete isto da percipirate veru sa pet, petnaest i trideset godina. Kao što svako od nas u tim starosnim granicama ne razmišlja isto, tako svi mi imamo drugačiji doživljaj vere.

Često posećujete manastire. U kom ste osetili posebnu energiju i zašto?

– Volim da posećujem manastire i kad god mi to obaveze dozvoljavaju, trudim se da posetim manastire u našoj zemlji, ali i u drugim državama. Pre četiri godine zajedno sa prijateljima posetila sam Jerusalim i mogu da kažem da mi je to bilo neverovatno iskustvo za čitav život. Energija koju osetite tamo ne može rečima da se dočara, to je nešto prelepo. Fascinirana sam izraelskom kulturom. Ova zemlja vam daje mogućnost da iz različitih uglova posmatrate grad – od toga kako su ulice uređene, do toga kako narod živi. Daje vam mogućnost da iz modernog života odete u prošlost i upoznate se sa istorijom starom na hiljade godine. To nećete moći ni na jednom mestu na svetu.

Da li je to vaš kutak gde pronalazite smiraj duše?

– Apsolutno. Često razgovaram sa svojim duhovnikom vladikom Stefanom, i to mi mnogo pomaže u sagledavanju brojnih životnih situacija. Nekada nam životne situacije koje nam se dešavaju izgledaju da ne možemo – Sa godinama se čovek upoznaje sa verom. Ne možete isto da percipirate veru sa pet, petnaest i trideset godina. Kao što svako od nas u tim starosnim granicama ne razmišlja isto, tako svi mi imamo drugačiji doživljaj vere. Često posećujete manastire. U kom ste osetili posebnu energiju i zašto? nikada da ih premostimo, a zapravo za sve postoji rešenje i put do toga. Najvažnije je da racionalno sagledamo sve probleme, a da potom u mirnom stanju i hladne glave pronađemo rešenje za sve probleme.

(Objektiv)