Познати модни креатор Дарко Костић ухапшен је данас после сведочења младића Ш. Х. (20) који тврди да га је Костић (42), у свом стану везаног затворио у оставу и претио да ће га “убити”.

Припаднике полиције позвао је пријатељ младића и није прошло дуго, око Костићевих руку (опет) су шкљоцнуле лисице.

Полицајци ПУ Стари Град су у Костићевом стану пронашли и ослободили младића, а модног креатора потом привели на саслушање у Тужилаштво, где му је одређено задржавање до 48 сати.

После тога органи реда су се ипак вратили у Костићев стан како би по налогу тужилаштва извршили претрес, јер постоји оправдана сумња да се у стану налази извесна количина дроге.

Како је на крају утврђено сведочењем младића, он је модног креатора упознао преко апликације ЛГБТ, а затим и дошао у његов стан, где му је Костић, како се сумња, нудио дрогу, а потом канапом везао руке, ставио дуксерицу преко главе и затворио га у оставу.

Према информацијама са лица места, Дарка Костића и полицијске инспекторе испред улазних врата његове зграде дочекао је представник адвокатске канцеларије која заступа модног креатора. Приликом повратака у стан, Костић је био блед, имао је лисице на рукама и није проговорио ниједну реч.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".