Poznati modni kreator Darko Kostić uhapšen je danas posle svedočenja mladića Š. H. (20) koji tvrdi da ga je Kostić (42), u svom stanu vezanog zatvorio u ostavu i pretio da će ga “ubiti”.

Pripadnike policije pozvao je prijatelj mladića i nije prošlo dugo, oko Kostićevih ruku (opet) su škljocnule lisice.

Policajci PU Stari Grad su u Kostićevom stanu pronašli i oslobodili mladića, a modnog kreatora potom priveli na saslušanje u Tužilaštvo, gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Posle toga organi reda su se ipak vratili u Kostićev stan kako bi po nalogu tužilaštva izvršili pretres, jer postoji opravdana sumnja da se u stanu nalazi izvesna količina droge.

Kako je na kraju utvrđeno svedočenjem mladića, on je modnog kreatora upoznao preko aplikacije LGBT, a zatim i došao u njegov stan, gde mu je Kostić, kako se sumnja, nudio drogu, a potom kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio ga u ostavu.

Prema informacijama sa lica mesta, Darka Kostića i policijske inspektore ispred ulaznih vrata njegove zgrade dočekao je predstavnik advokatske kancelarije koja zastupa modnog kreatora. Prilikom povrataka u stan, Kostić je bio bled, imao je lisice na rukama i nije progovorio nijednu reč.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".