Грашо истиче да је венчање прошло баш онако како су и замишљали, а да су их једино у свему томе ометали многобројни новнари испред цркве.

- Све је било онако како смо желели Хана и ја. Мали круг људи, само око 50 пријатеља. Једино што нисмо замишљали је 250 новинара испред цркве. Морали смо ући комбијем, а људи су нас мало штитили. Имали смо романтичну визију да ћемо шетајући кроз уске улице, држећи се за руке, доћи до цркве. То је стварно изгледало као неки папарацо скуп - прича Петар Грашо.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/petar_graso_fan_page

 

Наглашава да су направили забаву на крајње једноставан начин.

- Био је то један тулум онако како ја видим да би се требало људи забављати на свадбама. Нисмо ништа скривали, само смо хтели да буде потпуно далматински. Неко жели 600 људи и 50 музика, а ми смо желели 50 пријатеља. Ја сам, чак, био и свој Ђ - објашњава певач.

Фото: АТА имагес

 

Петар Грашо познат је као неко ко свој приватни живот држи далеко од очију јавности. Али, овога пута је открио да ли се нешто променило у његовом односу са Тончијем Хуљићем, са којим сарађује кроз читаву каријеру.

Фото: АТА имагес

 

- Тончи и ја ауторски већ 20 година, практично, радимо заједно. И све моје песме, уколико их нисам ја компоновао, су или његове или коауторке. Значи, немамо друге сараднике, што се компоновања тиче. И функционишемо ту једноставно као близанци. А много пута се споречкамо, јер ја сматрам да је његов део песме бољи него мој или обрнуто. Тако да, нема ту ега, ми сарађујемо на такав начин. Уживам да са њим радим музику. Све је у најбољем реду - закључује Петар Грашо.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".