Наиме, у питању је Владимир Јакшић познатији као Муса који је предводио групу "Револвери", а која иначе припада поменутом музичком правцу. Памтимо их по химни протеста "Нема повлачења, "нема предаје", као и по песмама "Брод" на океану, 24 сата дневно рокенрол".

Фото: АТА имагес

 

 

Уколико бисте се мало боље загледали у два брата сличност је евидентна. Жика и Владимир имају идентичне црте лица и готово исте су грађе. 

Приче које колају у свету познатих јесте да су Владимир и Жика некада заједно наступали и бавили се рокенрол музиком у Југославији. 

Наиме, како се наводи, када је Жика први пут пристао да одради једну свадбу, упловио је сасвим случајно у народњачке воде, а по повратку са наступа донео је пуне џепове новца. 

Према причи извора, оставио је новац у фиоци, али када је устао ујутру део истог није био ту. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Nivo 23

 

 

- Жика је питао брата Владимира где је још пара из фиоке, а брат му је рекао да с обзиром да је издао рокенрол и на неки начин и њега и све у шта су веровали мора од зараде коју добија са народњацима да му даје 10 одсто! Тада су браћа склопила пакт и Жика и дан-данас Владимиру даје новац због издаје - наводи се.

Но, Жики то не смета јер има довољно новца, јер пакт је пакт и он га неће прекршити док је жив.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".