Тончи Хуљић, пре неколико месеци удао је ћерку Хану Хуљић за популарног певача Петра Грашу, а  ускоро ће се остварити у улози деде. Међутим, није само то разлог за славље, он и његова супруга Вјекослава Хуљић прослављају 35 година брака.

Један од најуспешнијих парова из света музике, не само у Хрватској, већ и у региону, из чије су „радионице“ изашли хитови без рока трајања, има обичај да каже да су дуже заједно него што су живели једно без другог.

‒ Први пут сам је видео кад сам имао 18 година. Тада није било мобилних телефона, па сам је тражио годину и по. Седела је у првом реду на „Сплитском фестивалу“, а ја сам свирао клавир тачно преко пута. Тако је све почело. Забављали смо се седам-осам година пре него што смо се венчали ‒ испричао је једном приликом. 


‒ После свих ових година заједничког живота и даље имамо о чему причати, имамо шта заједно радити. И ако се око нечега посвађамо, посвађамо се око текстова. Не филозофирамо око будалаштина типа – волимо се или не. Смешно ми је то. Љубав је природна ствар, догоди се, а о сродним душама банално ми је причати. Нама је у животу занимљиво, динамично. Доста сам на путу, па можда и то помаже опстанку нашег брака ‒ нашалио се Тончи.

Вјекослава Хуљић, иако ангажована колико и њен супруг, током каријере је вешто избегавала светлости рефлектора.

‒ Истина је да у нашем дому држим сва четири кантуна. И то од првог дана брака, јер је Тончи Далматинац старог кова који не кува, не иде на пијацу, не плаћа рачуне ‒ изјавила је у једном од ретких интервјуа које је дала.

Фото: Петар Митић

 

‒ Док су наша деца Хана и Иван били мали, Тончи их је неколико пута пресвукао и нахранио, а око тога је сложио такву драму да се међу нашим пријатељима и сада спомињу његови подвизи с пеленама и флашицама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Нема сумње да је Вјекослава Хуљић срећна и задовољна жена. О томе најбоље сведочи њена реченица: „Да се поново родим, опет бих за животног сапутника изабрала мог мужа, који је за мене најпосебнија особа.“

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".