Окупљени грађани су дуго покушавали да га спасу, а пит бул је када је видео људе, одвукао је несрећног пса у оближње растиње. На крају су грађани успели да их одвоје, али је пит бул, за којег се не зна у чијем је власништву побегао у непознатом правцу.

- Било је страшно. Жена је са својим псом кренула до продавнице, када су налетели на пит була који има поводац, али је био сам. Чула сам како вришти, као и сви, изашли смо да помогнемо, али је пит бул чврсто држао мопса за леву ногицу и почео је да га вуче- прича сведок дешавања.

Додаје да је брзо трчао низ улицу заједно са псом којег је дохватио, али су грађани кренули за њима и на крају успели да некако ослободе мопса, који је цео израњаван. Власница га је одмах одвела ветеринару, али је неизвесно да ли ће преживети.

- Најгоре од свега је што је пит бул побегао у непознатом правцу и сада га комшије, који и не знају чији је, траже, јер се плаше да мже да нападне дете, или прлазника. Не знам је ли обавештена полиција, а нико не зна ни чији је пас- каже Прокупчанин који је све време био на лицу места.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".