Инцидент који се одиграо у Земуну, подсетимо, снимио је један пролазник, а видео је окачио на друштвене мреже. Читава Србија остала је згрожена оним што се види на снимку, а насилника су готово сви осудили.

- Била сам у шетњи са лабрадором и не држим га на повоцу, јер је он веома миран. Тог дана смо налетели на човека са питбулом и тада је настао хаос. Он је хушкао свог пса на нас. Када се пас залетео, бацила сам се на питбула и држала га за стомак и главу како не би напао мог пса - каже С. В. и додаје да није ни знала колико је физички јака.

- Човек је све време хушкао пса и смејао се! Буквално је навијао док сам ја покушавала да обуздам његовог питбула. Видели сте на снимку, ударао ме је. Само сам га молила и понављала: "Молим те, молим те", али ништа није урадио само се смејао - прича нам С. В.

Лице несрећне жене је у модрицама, са десне стране преко целог ока има плаво-зелену модрицу, док испод тог ока има црвену модрицу. Изнад левог ока, такође, има маснице. Руке су јој у фластерима и како каже трпи велике болове. Такође, има повреде и по ногама. Повређена жена висока је свега 150 центиметара и има око 50 килограма, пише Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/moj_beo_grad

 

 

- Видите моју грађу и висину и процените да ли сам заиста могла неког да нападнем. Такође, његова изјава да је бранио свог пса и да ми се сада извињава?! Није било повода да брани свог питбула од мене и мог лабрадора - каже повређена жена:

- Оно што ми је било невероватно, јесте и чињеница да су људи који су стајали на пумпи и гледали насиље нису ништа урадили како би ми помогли. То је ужасно!

С. В. је објаснила и да јој је лакнуло када је чула да је насилник ухапшен.

- Сада могу нормално да се шетам са псом. Искрено, добила сам на самопоуздању и нисам веровала да имам овакву снагу - рекла је она и додала "да јој је смешна прича насилника да је он бранио свог пса".

- Снимак који се појавио на друштвеним мрежам је некако веома тежак за мене и нисам успела ни да га одгледам до краја. Страшно ми је то и кад прође неко време можда ћу погледати.

Она је објаснила и да од шока није уопште могла да препозна насилника.

- У полицији нисам могла да га препознам, знам само да је ћелав и да има стомак. Све ми се помутило и нисам знала ко је. Човека нисам раније виђала - навела је жена и нашалила се да је за ова два дана успела да преживи насиље и окречи стан.

- Чула сам да је и раније неког комшију ујео његов пас за руку и да је имао повреде.

Повређена жена је иначе по занимању васпитач, али ради као преводилац. Подсетимо, на видео-снимку је забележно како жена покушава да раздвоји два пса, док је крупан мушкарац удара, шамара и шутира. У једном тренутку се види како мушкарац снажно гура жену, која пада на бетон. Потом јој се обраћа речима: "Не вуци мог пса, не вуци мог пса! Где ти је поводац?"

Осумњичени И. Б. је одраније познат полицији због насилничког понашања. Он је јуче приведен и одређено му је задржавање до 48 сати, а у том року ће га саслушати тужилац.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".