Бака и њен пас били су јако везани а пошто је после можданог удара старица остала непокретна, црна женкица била јој је највернији пријатељ. Бакин син, који је с њима живео у стану у тренутку експлозије није био ту.

Велики, али миран пас, кобне ноћи је лутао улицом, прилазио људима и тражио своју газдарицу. Махао је репом када би пришао некоме, али би потом одлазио, јер је упорно, али узалудно тражио своју власницу. По причама сведока, пас је прво изашао на терасу, а потом се попео на симс како би избегао пламен. Ватрогасци су га потом увукли назад у стан и тако спасли.

Међутим, тужна судбина куце добила је још црњи крај јер јој је у овом тренутку будућност неизвесна пошто се син настрадале баке још није изјаснио да жели да је задржи.

 

 

- Син преминуле госпође није питао за њега. У "Ветерини Београд" кажу да прво он мора да потврди да не жели пса, да би пас потом могао да буде удомљен. Оставиће му још мало простора да одлучи. Женкица није ни чипована ни стерилисана, али биће до понедељка - прича за "Телеграф" Јелена Марковић која је подсетила на целу причу и позвала заинтересоване преко друштвених мрежа да удоме јадног пса, ако се у међувремену син власнице не одлучи да га ипак узме.

Пас је тренутно у добром стању, а потврђено им је и да заиста не може на реудомљавање док се син, као сувласник, не одрекне права да је узме.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".