Kako izvor za "Alo" navodi, Đurićeva je pre nekoliko dana napravila opšti haos u zajedničkom stanu u kojem živi s Nikolom, kada je dobila informaciju da je njen muž u tajnoj vezi s drugom devojkom.

- Tamara je te noći izašla s drugaricama da se provede, ali joj je poruka sa nepoznatog broja pokvarila raspoloženje. Javljeno joj je da se njen Nikola ljubi s konobaricom jednog poznatog kafića i da je vara već neko vreme. Malo je reći da je potpuno izgubila razum. Pozvala je druga koji je menadžer tog lokala, ali je nije smirilo to što joj je on rekao da Nikola nije tu. Ostala je u provodu tek toliko da ispoštuje prijatelje, i posle sat vremena se besno uputila u njihov zajednički dom - priča izvor, i navodi da je Tamara u stanu zatekla svog muža kako spava, ali je ni to nije sprečilo da nasrne na njega. 

 

Foto: ATA Images

 

 

- Umesto da je smiri što je Nikola u krevetu, ona ga je probudila dranjem i psovkama. U suzama mu je govorila da će se razvesti od njega i da ju je osramotio za ceo život. NJemu nije bilo jasno o čemu se radi i jedva je, onako bunovan, uspeo da je smiri. Bacala je i lomila sve što joj je palo pod ruku, a budući da je beba bila kod njenih roditelja, ništa nije moglo da je zaustavi. Da se sukob ne bi završio kobno, Nikola joj je rekao da će zajedno pogledati snimke sa nadzornih kamera, kako bi videla da je sve vreme bio u stanu - kaže izvor, uz tvrdnju da ni snimci sa kamera u zgradi nisu smirili starletu.

- Nikola je satima vraćao snimke na kojima se jasno vidi vreme kada ulazi i izlazi iz zgrade i da je te noći bio kod kuće dva sata pre nego što joj je stigla poruka da je u lokalu u kojem se ljubi s konobaricom. Umesto izvinjenja, Tamara je nastavila da se svađa, i planira da prati svaki njegov korak, iako je ona ta koja je pogrešila ovog puta. Zbog svega toga im je odnos ozbiljno poljuljan i jedva komuniciraju preko dana. Budući da je i Nikola ekstremno ljubomoran kada god joj je neko priđe ili pošalje poruku, pitanje je kako uopšte opstaju ovih nekoliko godina - zaključuje izvor za pomenuti medij.

Foto: ATA Images

 

 

Đurićeva je među prvima došla na koncert Ace Lukasa, i to ni manje ni više nego bez gaćica. Ona se pojavila u zlatnoj haljini s dubokim izrezom i privukla pažnju prisutnih kako bujnim dekolteom, tako i nedostatkom donjeg veša.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".