Млада музичка звезда Анастасија Ражнатовић у вези је са фудбалером Севиље, Немањом Гудељом, а његова породица у старту је подржала његову романсу са наследницом певачице Светлане Цеце Ражнатовић.

Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ су тек месец дана у љубави, а она је пре неколико дана отпутовала код свог драгог. На друштвеним мрежама осванула је Анастасијина фотографија са његовом сестром Вањом, док су Ражнатовићеву и Немању пре тога одале објаве на Инстаграму.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vanjagudelj27

 

Наиме, на Инстаграм профилима његове сестре и Анастасије могли смо да видимо исте папуче, а обе објаве настале су током заједничког дружења.

Љубавна прича овог младог пара започела је преко пријатеља, а после неколико заједничких излазака они су отпочели љубавну везу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vanjagudelj27

 

Срећни су и уживају у љубави, док обоје још увек не желе да се оглашавају на тему њихове везе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

Анастасија је прошле недеље причала како је спремна за нову љубав након раскида са Ђорђем Куљићем.

- Заиста мислим да нисам остала недоречена, јер све у вези са том причом сам рекла како јесте, иако се очекује да је много бомбастичнија и драматичнија. Није било патње. Одрасли смо људи, цивилизовано смо се разишли и наставили даље, свако својим путем - истакла је Анастасија и додала да је Ђорђе није разочарао и повредио:

- Не, никада. Он је дивна особа и стварно му од срца желим предиван живот и будућност. Увек сам отворена за љубав и за лепа осећања. За мене је љубав нешто најлепше на свету - истакла је Анастасија.

Фото: АТА имагес

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".