Na društvenim mrežama pojavila se njena stara fotografija, a mnogi nisu mogli da prepoznaju opularnu pevačicu, koj je inače Cecina kuma.

Foto: Jutjub printskrin/Muzička Arhiva

 

Reč je o Viki Miljković.

- Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo - otkrila je Viki.

- Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikad se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano - zaključila je Viki.

Foto: ATA images

 

 

Izgleda da za pevačicu Violetu Viki Miljković nema krize! Dok njene kolege pokušavaju da se oporave od manjka posla i finansijskih gubitaka zbog korone, članica žirija u takmičenju "Zvezde Granda" svoj biznis s nekretninama proširila je i na svetsko tržište.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".