Џица се није много потресла због речи које је Ђорђе, колега из жирија њеног оца Драгана Стојковића Босанца, упутио њему, и то управо на њен рачун.

- Џиџа је једна од тих девојака које заступају тај фазон аутфита кад је стејџ у питању. Нека види прво шта му ради ћерка да би критиковао шта раде друге - казао је рокер.

Фото: АТА имагес

 

 

Ову његову изјаву прокоментарисала је и Александра.

- Што се тиче Давидове изјаве, која год да је сад у питању, држаћу се оног што сам рекла и раније: "Небитан је!" Шта год ми каже, он је мени небитан у животу - поручила је Џиџа.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

За разлику од њега, певачица је својој млађој колегиници Анастасији дала један савет.

- Тој малој би било боље да се бави својом будућношћу, јер је тренутно остала без главног занимања - а то је сопствено промовисање. То јој је мој искрени савет - била је кратка Александра.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

Подсетимо, Анастасија је једном приликом истакла да је Босанац некомпетентан да коментарише њен провокативни стајлинг, као и да је његова ћерка Џиџа увек провокативна и разголићена.

- Босанац је најмање компетентан да коментарише мој стајлинг јер је у жирију где је његова ћерка певала разголићена, а избацила је и песму где је још провокативнија. Мој стајлинг, то је више костим, то је сцена, не ресторан. И урађен је са укусом. Друго, ја то знам да изнесем, а то не уме доста њих на сцени. Опет бих се тако обукла, можда бих се више скинула. Не видим у томе ништа вулгарно и провокативно - рекла је Ићурупова.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".