Када се Кејџ пре два дана појавио на премијери његовог аутобиографског филма "The Unbearable Weight of Massive Talent" са 30 година млађом супругом са којом чека прво заједничко дете, није могао ни да наслути колико ће бес навући за тако кратко време.

Иако разлика у годинама није нешто што је неуобичајено у Холивуду, из неког разлога, Кејџ и лепа Рико Шибата која је у раним двадесетим једноставно никоме не изгледају као складан пар.

Глумца често прозивају да изгледа као да је деда својој супрузи, иако покушава да изгледа млађе. Он је чак и променио стил облачења и редовно се фарба, не излази из козметичких салона и редован је на третманима подмлађивања. Недавно су га папараци усликали у куповини уметнина, а коментари су били немилосрдни.

"Она као да има 17... мада, није далеко... А он... у овом аутфиту као неки матори педофил који вреба са стране", "Језиво на шта овај човек личи", "Ударила јако криза средњих година", "Изледа као папагај", "Хеј Николас, немаш 24... ах, чекај, толико има твоја жена, стиди се", "Само чекам кад ће поново да се разведе и нађе млађу", "Не знам ко диктира да се овако облачи, али делује ми тако љигаво", "Кејџ је постао онај човек за кога те сутра не би изненадило да је прикривени педофил"... само су неки од коментара на мрежама - од Инстаграма, преко Твитера, па све до Редита где су људи можда били и најотоворенији.

Иначе, пре Рике, Николас је био у браку са 37-годишњом шминкерком Ерико Коике и то само 4 дана, а тада је био уплашен да ће му изабраница узети пола имовине. Кејџ има још један кратак брак иза себе с кантауторком Лисом Мари Присли (52), ћерком Елвиса Прислија. Венчали су се 2002. и развели након два месеца. Кејџ је био у браку и с колегицама Алис Ким (36) и Патришом Аркет (51).
Рико је упознао на снимању филма "Prisoners of Ghostland" у Јапану, где била једна од статисткиња, а све остало је историја. Након тога неколико пута су фотографисани у јавности, а везу су одржавали на даљину, све док је, након 6 месеци Николас није питао да се уда за њега и то преко видео позива.

Пар се венчао у Вегасу, по католичким и Шинто традиционалним обичајима. Иначе, иако је Николасу ово пети брак, дете које чека ће му бити треће. Већину времена су нераздвојни, а упркос мишљењу да је Рико он улазница за Холивуд, као и да се крију њене праве године, те да документа из Јапана показују да је млађа него што се представља (наводно има 27 година), пар делује срећно и насмејано.

На премијери аутобиографског филма могли смо их први пут видети након објаве о трудноћи, а млађана глумчева супруга носила је традиционалну јапанску ношњу. Кејџ је био у црном оделу, и све време се трудио да своју супругу заштити од папараца, међутим, критике и након два дана не престају. Разлог је наводно и то што је наводно прокоментарисао да је "још увек фрајер" јер је са 58 смувао много млађу.

"Напумпао дете и сад се хвали тиме", "Јадно и бедно", "За мене Кејџ више не постоји", "Старац који лечи комплексе", "Ко зна која је позадина приче", "Замисли пробудиш се ујутру и мораш да пољубиш ТО"... неке су од критика. Ипак, ни Кејџ ни Рико се не потресају, већ уживају у новцу и слави, као и у редовном шопингу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".