Чим је приметио шта се догађа, репер је реаговао и прекинуо наступ, те извукао девојку и попео је на бину. Убрзо су се појавили и припадници обезбеђења који су девојку однели како би јој се указала помоћ.

- Моменат где сам зауставио наступ и извукао из публике девојку која се онесвестила. Људи, молим вас пазите, поготово у великим гужвама - написао је он.

Фото: Инстаграм принтскрин/voyage.mp3

Подсетимо, ово није први пут да се због несрећних ситуација Војаж нађе у центру пажње. О њему је брујала домаћа јавност када је са својим другом спречио девојку да изврши самоубиство и скочи са Бранковог моста.

- Никола и ја смо заједно возили бицикле на Бранковом мосту, ишли смо до града. Видели смо девојку да је прешла ограду. У моменту када се нама чинило да смо довољно близу само смо скочили са бајсева и ухватили је око груди и горњег дела тела. Између нас је била ограда Бранковог моста. Чврсто смо је држали на ивици како се не би бацила - испричао је Војаж и додао:

Фото: В. Данилов

 

- Генерално, ми смо причали са њом. Смиривали смо је и говорили јој да није сама и да кроз шта год да пролази да може да прича са нама ако треба и целу ноћ и дан. Рекли смо јој да у нама може да види савезнике и пријатеље и да кроз шта год да пролази није сама. тадко смо је џали неко време. Не желим сада баш да откривам све, то је ипак њен приватни живот и приватна ствар, то сада није ни важно. У следећем моменту је дошао још један човек, онда је она почела мало да се батрга и отима, схватили смо да је то то. Сва тројица смо је зграбили и пребацили преко ограде. Морали смо да је држимо док није дошла полиција и хитна помоћ - објаснио је тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".