Овом приликом признала је да су јој се удварали бројни фудбалери.

- Неки су ми се фудбалери удварали, али ми нико није привукао пажњу. Имала сам мантру да никада нећу ући у везу са фудбалером, нити да ћу се забављати са млађим мушкарцем! - започела је.

Али, живот ју је демантовао, јер се заљубила у пет година млађег голмана Милана Борјана.

Фото: АТА имагес

 

- Десило ми се све оно од чега сам бежала. За све је крив мој брат Ненад, преко кога сам упознала Милана. Брат је имао невероватну каријеру, али је у мађарском клубу Видеотон доживео страшну повреду очног дна. Након тога, враћа се у Србију. Имао је операцију, после које му се вид вратио. Заиграо је за Раднички из Ниша, где је био први голман и капитен. Али у једном тренутку ми јављају да ће Ненада заменити неки канадски репрезентативац Милан Борјан. И заиста, убрзо га је скинуо са гола. Била сам бесна и љута. Цела моја породица га је мрзела! Био је Хитлер за нашу фамилију - присетила се Снежана.

Љубав са Миланом десила се готово на први поглед, а све је почело када је желела да приреди прославу за свог брата са којим је Милан у том тренутку био врло близак. Снежана је набавила Борјанов број телефона, те га контактирала за помоћ, али убрзо се родила и љубав која је и данас веома јака.

Фото: АТА имагес

 

- Одмах смо се свидели једно другом. Почели смо да се дописујемо, а за неколико дана позвао ме је да дођем у Ниш на роштиљ. Пристала сам, а отац ме је питао: 'Ти опет идеш у Ниш? За две године ниси толико пута ишла код брата. Теби се сигурно неко тамо свиђа. Једино може онај Милан Борјан, он је светски човек.' Одлично ме је познавао. Када смо се нашли у Нишу, помислила сам: 'Боже, удаћу се за овог човека. - рекла је, па додала и да су на почетку везе живели у њеном стану, јер Милан није био у завидној финансијској ситуацији.

Фото: Архив Новости

- Када смо почели да се забављамо, Милан је живео код мене у стану. Није био у доброј финансијској ситуацији, јер је сав новац који је имао потрошио на путовања, изласке... Он то свима прича, није га срамота. И боље што је било тако, јер смо све заједно створили. Можда наша љубавна прича не би опстала да је био фудбалер који је играо за неки светски клуб - објаснила је.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".