Певачица се осврнула на комплименте које јој свакодневно удељују оба пола.

- Комплименти мушкараца ми не пријају колико комплименти жена. Зато што када ти мушкарац удели комплимент постајеш жена, а када ти жена да комплимент постајеш нешто што би та жена исто волела да буде, неки узор, идол и то је онда нешто много лепше - каже Кокићева.

Фото: АТА имагес

 

Ана је једна од најангажованијих певачица, па на питање да ли ће имати времена за одмор каже:

- Не знам да ли ће бити времена за одмор јер две године нисмо радили како треба и мислим да је време сада да се мало вратимо томе.

Ана каже да није још време да ћерке долазе на њене наступе.

- Кад би оне хтеле да иду са мном то би било супер. Шалим се. Оне су сада у годинама када више воле да проводе време са својим друштвом, вршњацима, али ранијих година где год сам могла њих да поведем, повела сам их. Сад оне имају своје обавезе, своје планове тако да је мама сад мало досадна - каже Кокићева којој треба свега пет сати сна како би се одморила за наредни дан.

Фото: АТА имагес

 

Певачица се осврнула и на дует који је недавно избацила са колегиницом Марином.

- Марина је прво једна изузетна девојка, јако талентована и дивна. Мислим да ће имати велику каријеру ако настави да показује свој таленат. Није талентована само за певање него и компоновање и писање песама - каже Ана.

Према њеним речима, води рачуна о финансијама.

- Знам да је сада све поскупело. Оно што мене највише занима је гориво јер то највише трошим и због посла и због свега. Надам се да ће се стабилизовати, да бар цене неће ићи горе. Залихе нисам правила - истакла је она.

Фото: АТА имагес

 

Ана признаје да нема фанове, али да поштује једну особу.

- Новак Ђоковић је нешто најлепше што представља нашу земљу у свету. Изузетна особа - истиче Ана Кокић, која ће добар део лета провести и на црногорском приморју.

- Доле се осећам као код куће јер свако лето је неизоставно да се посети Црна Гора и да се ужива у мору, храни, музици, наступима, свему. Не да прижељкујем него већ имам организовано све - истакла је она.

На питање како се сналази са кућним пословима, Ана одговара:

- Сестра је мајстор за колаче, а ја водим рачуна о деци, кући и о послу. Све радим сама. Наравно, постоје неке ствари које не волим, а то је да чистим кућу. То ме ужасно нервира и онда ме чини нервозном. Сваки пут кад морам то да радим баш ми се не ради. Ко воли да чисти, најдосаднији посао на свету? Усисаваш, чистиш и након пола сата мрвице опет падну доле- каже она, а затим се похвалила:

- Кад спремим нешто тада се омаже тањир. Тако да то говори каква сам куварица. Што кажу старије жене никад не откривај шта све знаш да радиш да то не би радила до краја живота стално - кроз смех закључује Ана.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".