Ана Кокић се након дуже медијске паузе на јавну сцену вратила на велика врата, те је након дуетског хита „Лололо“ недавно објавила и песму „Слатке лажи“, а сада је проговорила о плановима за будућност, али и о односу са бившим супругом Николом Рађеном.

Фото: Н. Скендерија

 

- Никола и ја смо у супер односима. Наш однос као бивших супружника и као родитеља мора да се раздвоји. Поштујемо се првенствено због деце, нема потребе да се мрзимо, било нам је лепо  један одређени период, сада је овако најбоље - рекла је певачица, која је потом открила због чега дуго није објављивала песме.

- Нисам желела да радим ништа на силу, када се смирила ситуација са коронавирусом активирала сам се и објавила нове песме. У плану имам да до краја године издам још неколико нумера. Бавим се музиком преко 20 година и за све то време никада нисам правила оволику паузу, једва сам чекала да се вратим на сцену. Много је лако попети се на врх, а јако је тешко то одржати, свакодневно излазе нове песме и зато је јако битно остати активан - објаснила је Ана, па се осврнула на предстојећу Евровизију и нашу представницу.

Фото: АТА имагес

 

- Пратила сам „Беовизију“, доста извођача ми се свидело, а мислим да је Констракта направила химну за певаче. Моја деца су уверена да ће она победити на „Евровизији“, а ја сам сигурна да ће бити у првих пет - рекла је Кокићева, која признаје да не живи здраво.

- Не могу рећи да сам поборник здравог живота, једем слаткише свакодневно. Мало црне чоколаде и чаша вина дневно је мој савршен рецепт - кроз смех је поручила она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".